×
Вхід:

кафедри

Вступ до магістратури 2020: рєстрація на ЄВІ

Вступ до магістратуриМайбутні магістранти! Рєстрація на ЄВІ триває! Не бачите зміни статусу своєї анкети?

Багато хто з вас вже заповнив анкети в системі «Електронний кампус», і це чудово. Значить, ви на крок ближче до вступу до магістратури! Не бачити зміни статусу своєї анкети? Не хвилюйтесь, відбіркові комісії постійно працюють над обробленням ваших документів! Оскільки процес створення екзаменаційних листків вимагає присутності співробітників відбіркових комісій безпосередньо в університеті, а в умовах карантину дістатись КПІ ім. Ігоря Сікорського не просто, на обробку кожної анкети виділено кілька днів.

Якщо ви помітили статус «Під час реєстрації виникли проблеми», обов’язково зв’яжіться з відповідальним секретарем відбіркової комісії нашого факультету за телефоном гарячої лінії : (097) 2849496, (098) 0241352

Нагадуємо, реєстрація на ЄВІ – це не заява для участі у конкурсі на вступ до магістратури, це лише реєстрація для складання необхідних випробувань. Де б ви не реєструвались та де б не складали ЄВІ, результати можна буде використати для вступу до будь-якого закладу вищої освіти України, який проводить набір до магістратури за потрібною вам спеціальністю! Але без цих результатів вступити неможливо. Тому не гайте часу – реєстрація триває до 5 червня включно через систему «Електронний кампус»! Всім успіхів!

Травень 27, 2020