×
Вхід:
photo
Тетяна Василівна Литвинова

перший заступник директора ФТІ НТУУ "КПІ ім. Сікорського", доцент кафедри інформаційної безпеки

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ВИБІР СТУДЕНТА

Індивідуальний вибір

Шановний студенте!  

Фізико-технічний  інститут разом з усім КПІ ім. Сікорського бере активну участь в новаціях в освіті, задекларованих в Законі про Вищу освіту, зокрема  в наданні можливості побудови її індивідуальної траєкторії для кожного студента за допомогою виборності частини дисциплін. 

 

 

 

 

 

 

Пропонуємо  вибір  за освітніми програмами Фізтеху:

  1. Освітня програма “ПРИКЛАДНА ФІЗИКА” — Кафедра фізики енергетичних систем
  2. Освітня програма “ПРИКЛАДНА ФІЗИКА” — Кафедра прикладної фізики
  3. Освітня програма “МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ КОМП’ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ, РОЗПІЗНАВАННЯ ОБРАЗІВ ТА БЕЗПЕКИ ДАНИХ” —Кафедра інформаційної безпеки
  4. Освітня програма “МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ КРИПТОГРАФІЧНОГО ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ” — Кафедра математичних методів захисту інформації
  5. Освітня програма “СИСТЕМИ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ КІБЕРБЕЗПЕКИ” — Кафедра інформаційної безпеки
  6. Освітня програма “СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ” — Кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації

В межах освітніх програм ти можеш за посиланнями ознайомитись з анотаціями запропонованих у весняному семестрі  дисциплін.

Старости груп збирають заяви студентів на обрання дисциплін своєї групи та передають на свої кафедри.  Заяви мають бути переданими до 9 лютого 2020 р.

Якщо з певної дисципліни не збирається навчальна група (тобто 10 осіб для бакалаврських дисциплін, 5 осіб для магістерських осіб), то на першому тижні семестру відбувається коригування вибору, під час якого студенти повинні обрати іншу дисципліну. Після коригування перелік обраних дисциплін фіксується в індивідуальному навчальному плані студента.

Січень 31, 2020