×
Вхід:
photo
Тетяна Василівна Литвинова

перший заступник директора ФТІ НТУУ "КПІ ім. Сікорського", доцент кафедри інформаційної безпеки

АКАДЕМІЧНІ ГРУПИ, КУРАТОРИ, ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА, ПОЧАТОК НАВЧАННЯ І БАГАТО ІНШОГО

Першокурсник2Шановні першокурсники! Цей тиждень важливий і напружений. Що попереду?

1.Наказ з розбиття за академічними групами здійснюється після зарахування студентів-контрактників – з 16.09 по 18.09. Але проект наказу вже готовий, деканат призначає старост груп. Куратори груп вже призначені, готують для вас пакет інформації. Зустрічі з вами чекають ваші друзі – студкуратори груп, студенти.

2.Наразі відбувається процес замовлення та виготовлення студентських квитків, заповнення залікових книжок та оформлення платіжних банківських карток. Всі ці документи будуть надані вам під час приїзду до університету на тиждень очного навчання (або згодом, якщо у вас немає можливості приїхати до Києва). Тим студентам, кому буде призначено академічну стипендію, кошти будуть йти на банківську картку і зберігатись там доти, доки ви її не отримаєте.

3.Розклад вже готовий, посилання на сторінку сайту ФТІ буде на каналі Деканат.

4.Навчання у першому семестрі розпочинається з 21.09.2020 року. Графік на весь навчальний рік тут

5.17 і 18 вересня о 14.30 відбудуться онлайн-зустрічі викладачів ФТІ з першокурсниками в ZOOMi. Запрошення:

https://us02web.zoom.us/j/5403846484?pwd=T0UrbXV2RjIrQzUzOHVzQk1YNTdqUT09

  1. 17 вересня о 14.30 онлайн-зустріч буде організована для перевірки технічних особливостей зв’язку (конференція до 500 осіб). Якщо все буде добре, відповімо на ваші запитання у вільному режимі.
  2. 18 вересня о 14.30 святкова ZOOM-конференція – ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА. Крім святкових вітань ви познайомитесь з кураторами, з’ясуєте:
  • який у вас шифр групи, координати старости,
  • як буде проходити навчання з кожної дисципліни, яка буде у вас в цьому семестрі,
  • посилання для входу в онлайн-конференції для спілкування з викладачами під час пар або інші координати для зв’язку з ними;
  • посилання на чат групи, створений в телеграмі чи іншому месенджері для оперативного спілкування і вирішення організаційних питань,
  • інформацію про тиждень очного навчання, який відбудеться з 5 по 9 жовтня та заходи, що будуть здійснюватись Фізтехом протягом цього тижня.

До зустрічі!

Вересень 14, 2020