×
Вхід:
PTІ

кафедри

Вітаємо з команду Фізтеху учасницю студентського турніру фізиків

Вітаємо з команду Фізтеху – юних прикладних фізиків і її керівника Пономаренка Сергія із вдалим почином!

stp

photo_2023-02-10_11-31-59

3 3 по 7 лютого 2023 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського було успішно проведено XХ Всеукраїнський студентський турнір фізиків. Турнір є відбірковим етапом Міжнародного студентського турніру фізиків, фінальна частина якого відбудеться у квітні 2023 р. в Institut Polytechnique de Paris (Франція). В турнірі взяли участь команди від факультетів ХНУ ім. В.Н. Каразіна, КНУ імені Тараса Шевченка та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Команду КПІ представляли студенти кафедри прикладної фізики ННФТІ Калісецька Яна ????, Красильнікова Анна, Лаун Вікторія, Твардовський Денис, Хруль Олександра, Тюлюпа Олександр.

Яскрава, захоплююча боротьба сильних супротивників тривала протягом чотирьох днphoto_2023-02-10_11-31-56ів фізбоїв. Інтрига хто виборе перемогу зберігалася до фінального бою. Свою першу участь в турнірі такого рангу молоді учасники команди від фізтеху відзначили гідною боротьбою з досвідченими командами і завойованим почесним третім дипломом. Перше ж місце виборола блискуча команда Синтез при свічках від ФРЕКС КНУ. Всі члени журі та глядачі відмітили

photo_2023-02-10_11-31-52 високий рівень підготовки команд, якість експериментальних робіт, математичного моделювання, ерудиції учасників, високу культуру проведення наукової дискусії.

Дякуємо всім причетним до організації і проведення Всеукраїнського студентського турніру, насамперед, голові журі директору НН ФТІ Олексію Новікову, голові оргкомітету зав.каф. ПФ Геннадію Монастирському, секретарю та ведучому турніру старшому викладачу кафедри ММАД Павлу Наказному, всім членам журі, що представляли 8 університетів України, керівникам та, безумовно, учасникам команд. Особлива подяка профкому студентів КПІ і особисто його голові Ігорю Степанюку за гостинність і матеріально-технічне забезпечення турніру.
Зичимо команді переможцю від України успішного виступу в Міжнародному студентському турнірі фізиків та запрошуємо студентів КПІ до участі в наступному турнірі.

Лютий 3, 2023