×
Вхід:
photo
Тетяна Василівна Литвинова

перший заступник директора ФТІ НТУУ "КПІ ім. Сікорського", доцент кафедри інформаційної безпеки

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ФІЗИКО-ТЕХНІЧНОГО ІНСТИТУТУ З ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ SAMSUNG

Рукопожатие26.05.2021р. відбулась онлайн зустріч керівництва Фізико-технічного інституту: директора Новікова О.М., першої заступниці директора Литвинової Т.В. та відповідальної за роботу зі  стейкхолдерами-роботодавцями Носок С.О.  із керівництвом компанії Samsung R&D Institute Ukraine (SRK): віце-президентом з технологій та розробок SRK Фісуненко А.Л. та відповідальним за співпрацю SRK з університетами  Ковальчуком А.О.  В ході зустрічі обговорювались результи переддипломної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня підготовки та основні питання, пов’язаними з подальшим розвитком партнерських стосунків, дуальної освіти на третьому рівні вищої освїти, послідовність дій вступу на магістерську дуальну освіту.

Віце-президент з технологій та розробок SRK Андрій Фісуненко запропонував в подальшому винести на спільне обговорення перелік тем магістерських та бакалаврських робіт, які будуть більш релевантними до бізнесу.

Директор ФТІ Олексій Новіков щиро підтримав ініциативу партнерів, підкреслив, що така співпраця збагатить знання здобувачів, підвищить кваліфікацію викладачів, наблизить освіту до потреб ринку праці.

Відповідальний за співпрацю з університетами SRK Андрій Ковальчук запропонував провести онлайн зустрічі зі студентами Фізико-технічного інституту з питань всупу до магістератури на  дуальну освіту.

Обговорювались питання щодо підписання договору про співпрацю щодо організації дуальної форми здобуття вищої освіти.

Травень 28, 2021